Reis Goed
Image default
Hotel

Appartementen in Knokke te koop

Immo Colpin was jarenlang een gerenommeerde en gerespecteerde waarde in de Belgische vastgoedsector. Vele mensen herinneren zich deze naam nog. In december 2012 besliste Julie Hemelaer om de fakkel over te nemen van haar oom Pierre Colpin. Ze nam het succesvolle immobiliënkantoor in Knokke onder haar eigen vleugels en herdoopte het tot Liv’Immo.

Als erkende vastgoedmakelaar is Liv’Immo sindsdien verder uitgegroeid tot een bedrijf waar u terechtkan met al uw vragen en wensen voor aan- en verkoop en verhuur op jaarbasis. Het gedreven en dynamisch team van Liv’Immo staat voor u klaar met raad en daad.

Zoekt u een villa, een appartement of een kantoor om te kopen of te huren op jaarbasis? Liv’Immo staat steeds garant voor een oprechte en efficiënte begeleiding naar het pand dat voldoet aan uw persoonlijke voorkeur, zodat al uw verwachtingen beantwoord worden.

Wil u uw eigendom verkopen of verhuren? Ook dan is Liv’Immo de perfecte partner om mee samen te werken.

De aan- of verkoop van een eigendom is voor u een persoonlijke aangelegenheid waar u niet zomaar één nachtje over slaapt. Daarom bent u steeds welkom bij Liv’Immo om te bespreken hoe er zo optimaal mogelijk aan uw verwachtingen kan voldaan worden. Uw dossier wordt er vanaf de eerste afspraak nauwkeurig opgevolgd door ervaren professionals, zodat u zelf voor geen enkele reden moet wakker liggen.

Wil u uw pand verhuren of verkopen of zoekt u een pand in Knokke, Het Zoute of Duinbergen? Bij Liv’Immo bent u dan zeker aan het juiste adres!

Voor meer info : http://www.livimmo.be/nl/appartement-te-koop-knokke