Reis Goed
Image default
Aanbiedingen

Ballonvaart maken met C-Air ballonvaren de specialist in Vlaanderen

Hoog in de lucht, zwevend op tuba van warme lucht, stilte, de ochtendmist die wordt opgelost door de opkomende zon en een adembenemend uitzicht over Vlaanderen, dat is het magische van een ballonvaart.

C-Air is al jarenlang de beste operator in deze magische ervaring voor de vele passagiers in Vlaanderen. C-Air heeft het meeste te bieden, het is de beste en meest veelzijdige ballonvaartoperator in Vlaanderen. De oprichter David Spildooren is in 2023 voor de vierde keer Belgisch kampioen geworden. 

Sinds meer dan twintig jaar bieden de specialisten van C-Air leden en bezoekers een unieke luchtballonvaartervaring. 

C-Air is de veiligste en betrouwbaarste operator in Vlaanderen. Ze hebben uitgebreide toewijding aan veiligheid en het behouden van een hoog niveau van servicekwaliteit aan hun klanten. C-Air heeft een professioneel team van bemanning en technici die met je meereizt om je te begeleiden en je de best mogelijke ervaring te geven.
C-Air biedt ballonvaarten aan boven Antwerpen, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Limburg en Vlaams-Brabant. 

Heb je hoogtevrees tijdens een luchtballonvaart?

Heb je hoogtevrees? Als dat zo is, ben je niet de enige. Veel mensen hebben hoogtevrees, en dit kan vooral het geval zijn als  je op een ladder staat. Indien het gaat om ballonvaren valt de hoogtevrees volledig weg. Maar laat uw hoogtevrees u er niet van weerhouden om te genieten van een ballonvaart, de reden hiervoor is dat mijn geen contact maakt mer de grond.

Deze ballonvluchten zijn eigenlijk best veilig en je kunt je altijd aan de zijkant van de mand vasthouden als je zenuwachtig bent. Bovendien kun je genieten van een fantastisch uitzicht terwijl je in de lucht bent. Dus als je klaar bent om je hoogtevrees te overwinnen, is een ballonvaart zeker het overwegen waard.

Heb je vragen over prijzen of regio’s van ballonvaarten, neem even vrijblijvend me ons contact op en wij helpen je graag verder. 

https://www.cair-ballonvaart.be