Reis Goed
Image default
Vakantie

Bungalow bouwen

Bungalow bouwen

Mijn vriendin en ik zijn echte vakantiegangers, wij zijn er nou eenmaal dol op om eropuit te trekken en iets van de wereld te zien. Zo hebben wij bijna alle werelddelen meerdere malen bezocht en voelen wij ons inmiddels overal op deze aarde wel thuis. Maar nu wij wat ouder worden merken wij dat wij behoefte hebben aan een vast plekje en het was dan ook daarom dat mijn vriendin mij vroeg of een bungalow bouwen wellicht niet iets voor ons zou zijn. Ik dacht eerst; ‘een bungalow bouwen? Waarom zouden we dat doen?’ maar toen mijn grote liefde mij had uitgelegd welke voordelen wij zouden hebben van een bungalow bouwen zette mij dit toch aan het denken. Een eigen bungalow bouwen heeft namelijk vele voordelen en daar wilde ik niet meteen mijn ogen voor sluiten. Ik heb van huis uit altijd meegekregen dat je het onbekende niet te snel moet afwenden omdat het je soms veel kan bieden. Een bungalow bouwen was nog nooit in mij opgekomen maar toen ik er wat langer over nadacht merkte ik dat aan een bungalow bouwen heel veel voordelen kleefden waar ik graag gebruik van zou willen maken. In deze tekst wil ik deze voordelen graag voor u opnoemen en daarbij ook mijn persoonlijke ervaringen erbij vermelden. Op die manier kunt u de stappen volgen die ik in mijn denkproces heb gemaakt en kunt u zien hoe ik uiteindelijk tot een beslissing ben gekomen. Ik hoop daarbij van harte dat ik met mijn verhaal een aanvulling kan zijn op uw zoekproces, of dat u iets van mijn verhaal kunt leren. Ik zal mijn verhaal opdelen in drie alinea’s waarvan dit dus dan al de eerste is. Wat volgt zijn dus twee alinea’s waarin ik mijn ervaringen met u zal pogen te delen.

Voordelig een bungalow bouwen

Een bungalow bouwen is niet iets wat iedere hampelman maar zo even kan realiseren. Nee, een bungalow bouwen moet je overlaten aan de expert. Maar de vraag is vaak al heel erg snel; ‘waar vind ik deze expert?’. Wij hebben hier weinig moeite mee gehad omdat wij in onze vriendenkring mensen hadden die ook dachten over een bungalow bouwen en dit vervolgens hebben gerealiseerd met Poppink. Poppink is een bouwbedrijf die weet wat een bungalow bouwen inhoudt en die dus beslagen ten ijs verschijnt wanneer u besluit met hen in zee te gaan. Wij hebben meteen op internet hun contactgegevens op gezocht en toen hebben wij een afspraak gemaakt omtrent een bungalow bouwen. Wij werden heel erg hartelijk ontvangen en kregen een heerlijk kopje koffie aangeboden. Dit maakt meteen al een goede indruk en dit zegt ook wel iets over de algehele service die Poppink biedt. Wij voelden ons dan ook werkelijk als een heuse koning behandeld, of eigenlijk moet ik zeggen als het koningspaar aangezien we met zijn tweeën waren. Bij Poppink staat de klant nog centraal en dat is heel erg fijn om te merken. Wij wilden dan ook graag een bungalow bouwen laten door deze firma. Wij hebben hen dus een offerte gevraagd en hebben uiteraard ook onze eisen en wensen aan hen voorgelegd. Op die manier ontstond er een heel nauwe samenwerking waarin we uiteindelijk tot een prachtig resultaat zijn gekomen. Als ik er zo op terugkijk dan kan ik niet anders zeggen dan dat ik heel erg veel voordeel heb gehad van deze oriënterende gesprekken. Het zet alles even duidelijk op een rijtje en je weet onmiddellijk waar je aan toe bent. Op die manier kom je dus nooit voor (vervelende) verrassingen te staan en vind je dus nooit de hond in de pot.

Een prachtig resultaat

Wij besloten dus in zee te gaan met deze firma en daar hebben wij tot op de dag van vandaag nog geen seconde spijt van gehad. Een bungalow is een precies werkje, ik gaf het in het voorgaande al aan en daarom moet je een bungalow bouwen ook aan een vakman overlaten. De term ‘vakman’ is, wanneer het gaat om Poppink, een volkomen eufemisme te noemen. Hier wordt niet alleen vakwerk geleverd als het gaat om een bungalow bouwen, maar hier worden ook uitermate aantrekkelijke prijzen geregeld. Het is immers niet moeilijk om vakwerk te leveren wanneer daar een hoop geld tegenover staat. Wat dit bedrijf zo goed maakt is dat zij vakwerk leveren tegen lage prijzen. Een bungalow bouwen met alles erop en eraan is dus mogelijk voor een zeer aantrekkelijk prijsje. Een bungalow bouwen is het voordeligst bij Poppink, zonder daarbij in te hoeven leveren op kwaliteit. Als ik nou alles op een rijtje zou moeten zetten en mijn belangrijkste punten in een drietal kernpunten moest samenvatten dan zou ik zeggen dat:

  • wij uitermate tevreden zijn over het gehele proces
  • wij iedereen aanraden om ook met dit bedrijf in zee te gaan
  • het ons nog iedere dag tevreden stelt dat wij een huis hebben laten zetten dat er nog gerust honderd jaar zal staan

Kortom, een bungalow bouwen is ons ontzettend goed bevallen. Mocht u ook eenzelfde soort bouwproces aan willen gaan dan hoop ik dat deze recensie u een indruk heeft gegeven van de uitmuntende service die dit bedrijf mij en mijn vriendin heeft geboden. Wij zijn beide ontzettend enthousiast over dit bedrijf en willen dat dan ook graag met de wereld delen. Hebt u echter nog vragen dan raden wij u aan om even de telefoon te pakken. Bel gerust!

Voor meer info : http://www.poppink.nl/p/bungalow-bouwen