Menu Home

Campingeigenaar ? Bespaar tot wel 40% op uw waterrekening met een eco douchekop

ECO douchekop op de camping

Iedere camping eigenaar kan tot wel 40% besparen op zijn water rekening. Maar omdat u minder warm water nodig heeft voor uw gasten zal er ook minder gas of elektra verbruikt worden om uw water op te warmen. Zo kan de besparing voor een gemiddelde camping zo oplopen boven de 1000 euro per jaar. Dat is toch zeker de moeite waard want dit is al te realiseren met een kleine eenmalige investering in een eco douchekop.

De eco douchekoppen van douchekoppen.eu zijn speciaal ontworpen voor langdurend en professioneel gebruik. De industrieel geharde ABS behuizing garandeerd een lange levensduur en veel douche en welness plezier.

Hoe werkt de eco douchekop?

De water besparing is mogelijk door het unieke ontwerp in de douchekop. Een klein gaatje zuigt de lucht mee in de waterflow. Er onstaat een wervel water flow die met grote kracht uit de douchekop wordt gedrukt. Men zal het verschil met een traditionele douchekop niet merken. Sterker nog.. men zal het douchen ervaren als een welness moment.

Het vele zuurstof dat meegenomen wordt in het douchewater is ook weer heel gezond voor de huid en haar. Ook hebben de eco douchekoppen allemaal 5 standen waar men uit kan kiezen. Van een waterval tot een beekwater gevoel.

Begin vandaag nog met geld verdienen en bestel een eco douchekop. De douchekop is eenvoudig zelf aan te sluiten op een standaard doucheslang. 

Voordelen:

  • Meteen een grote besparing op uw waterrekening;
  • Minder warm water nodig dus ook minder gas of elektra;
  • Robuust uitgevoerd met lange levensduur;
  • Licht van gewicht. Dus ideaal voor kinderen en ouderen;
  • Eenvoudig zelf te monteren.
Voor meer info : http://www.douchekoppen.eu

Categories: Camping

Tagged as: