Reis Goed
Image default
Vakantie

Comfortabele vakantievilla’s in Frankrijk voor hondeneigenaren

De kans is groot dat je jouw allerbeste vriend dit jaar bij je vakantieplannen wilt betrekken als je het trotse baasje van een trouwe viervoeter bent. Voor iedereen die zijn hond deze zomer wil meenemen op vakantie hebben we goed nieuws. Er komen namelijk steeds meer vakantieparken in het binnen- en het buitenland bij die inspelen op de wensen van hondeneigenaren. Ben jij van plan om naar Frankrijk te gaan om vakantie te vieren? Ook daar zijn jij en je hond van harte welkom in een comfortabel vakantiehuis. Bovendien vind je hier een aangename uitvalsbasis om te genieten van de Franse kunst en cultuur, de Bourgondische  keuken, het strand en het veelzijdige Franse landschap. Zie jij een vakantie met je hond in Frankrijk ook helemaal zitten? Lees dan vooral nog even verder, want in dit blog inspireren we je met allerlei mogelijkheden. 

Vakantiehuizen voor gezinnen met een hond

In Midden- en Zuid-Frankrijk vind je diverse mooie parken van een gerenommeerde keten met vakantievilla’s die speciaal zijn ingericht voor gezinnen die de hond willen meenemen. Vanzelfsprekend zijn er ook vakantiehuizen waar honden niet welkom zijn. Gasten die het niet op prijs stellen om te verblijven in een huis waar deze huisdieren zijn geweest of mensen die allergisch zijn, kunnen hier met een gerust hart naartoe. Wanneer je je viervoeter wilt meenemen, is het belangrijk om dat tijdig aan te geven bij je reservering want deze vakantiehuizen zijn razend populair. Op bepaalde vakantieparken is het alleen op aanvraag mogelijk om een vakantiehuis te boeken waar je vakantie mag vieren met je hond. Ben je er op tijd bij? Dan zorgen de beheerders van het door jou geselecteerde vakantiepark ervoor dat er een mooie villa voor je wordt geboekt, waar het jou en jouw vriend met vacht het aan niets zal ontbreken.

Gegarandeerd genieten 

Het is fijn om te weten dat de vakantiehuizen in Frankrijk omzoomd zijn met veilige en weidse plekken waar je naar hartenlust met je hond kunt spelen en wandelen. De vakantieparken hebben uitgestrekte speelweides en een restaurant, zwembad, tennisbaan, speeltuin, WiFi en animatie. Ook de receptie met gastheren en -vrouwen die Nederlands en Engels spreken, is een pluspunt. Je vindt de vakantieparken die graag honden verwelkomen in onder andere de Dordogne, de Provence, de Languedoc, de Aquitaine – Gironde en de Poitou-Charentes. Welke bestemming je ook kiest, in het gezelschap van je trouwe vriend met vacht is genieten gegarandeerd!