Reis Goed
Image default
Hotel

De vijf duurste hotelkamers ter wereld

Ooit gedroomd van een nachtje in een van de meest luxe hotels ter wereld? Hotelkamers die groter zijn dan je eigen huis, met goddelijke bedden en masterlijke badkamers. Eentje met het juiste decor, een rits aan faciliteiten en de afwezigheid van luidruchtige airco’s of buren. Ach, we dromen er allemaal wel eens van, dat kunnen we niet ontkennen! Er zijn vijf droomhotelkamers op een rijtje gezet, waarbij één overnachting je een klein jaarsalaris kost.

Royal Penthouse in het President Wilson Hotel in Genève – Zwitserland
Van buiten ziet dit royale hotel er niet heel bijzonder uit, maar van binnen is het één en al luxe. Als je het President Wilson Hotel binnenkomt vliegt de luxe je werkelijk waar om de oren. Op de bovenste verdieping van het hotel bevindt zich de duurste hotelkamer ter wereld met de naam: Royal Penthouse. Deze hotelkamer heeft maar liefst 12 kamers! Zo is er onder meer een biljartkamer, pianokamer en fitnesszaal. De kosten voor een nachtje bedragen € 47.000. Hiervoor krijg je tevens een prachtig uitzicht op het meer van Genève.

Royal Bridge Suite in het Atlantis the Palm in Dubai – Verenigd Arabische Emiraten
Dubai wordt niet voor niets het eerst genoemd in een toplijst met duurste items. In het Atlantis the Palm kun je verblijven in een onderwatersuite voor € 6.000. Is dit je niet extravert genoeg? Huur dan het Royal Bridge Suite voor € 27.000 waarbij je een butler tot je beschikking hebt en verblijft in een gigantische suite. Je krijgt hierbij ook nog twee massages, een zwemsessie met dolfijnen en twee sessies met een professional trainer. Helemaal uitgerust en getraind kom je in Dubai helemaal tot jezelf.

Hugh Hefner Sky Villa in het Palms in Las Vegas – Amerika
In het Hugh Hefner Sky Villa slaap je voor € 25.000 in een roterend bed onder een spiegelplafond in een suite met twee verdiepingen. Je hebt een eigen zwembad dat lijkt op het zwembad uit de beroemde Strip waar alle hotels en uitgaansgelegenheden van Las Vegas zich bevinden. Bij de prijs inbegrepen is een butlerservice, pokerkamer, fitnesszaal en een dakterras met Jacuzzi dat groot genoeg is om 250 vrienden uit te nodigen voor een feestje.

Ty Warner Penthouse in het Four Seasons in New York City – Amerika
In het Four Seasons kun je sowieso al glamorous overnachten, maar nadat de verbouwing van het Ty Warner Penthouse ruim dertig miljoen euro kostte, is dit penthouse wel heel exclusief geworden. Hier hangt dan ook wel een prijskaartje aan, want het penthouse kost € 30.000 voor een nachtje. Vanuit je bad heb je uitzicht over de stad, je kunt iemand laten komen om een deuntje te spelen op de vleugel en je kunt je laten verwennen in je eigen spa bubbelbad.

Presidential Suite in het Raj Palace in Jaipur – India
Ooit was dit hotel het paleis van een echt Koninklijke familie. Status is dus gegaranderd in dit hotel. De duurste kamer is de Presidential Suite, welke vier verdiepingen heeft. De muren zijn bedekt met bladgoud en verder heeft deze “kamer” een eigen bibliotheek, gouden en zilveren meubels en een eigen dakterras met bubbelbad. Graag een nachtje blijven? Dan moet je wel € 33.000 betalen.

Presidential Suite in het Raj Palace in Jaipur, India
Het Raj Palace in Jaipur was ooit het paleis van een echt Koninklijke familie, dus een royaal plekje heb je zeker. De Presidential Suite telt vier verdiepingen en heeft bladgoud op de muren, een eigen bibliotheek, gouden en zilveren meubels en een eigen dakterras met zwembad. Graag een nachtje blijven? Dan moet je wel € 33.000 neerleggen.

Voor meer info : http://www.sunspabenelux.nl