Reis Goed
Image default
Bedrijven

Een VW photobooth busje huren?

Wat is een photobooth?

Een photobooth is de ultieme aanvulling op feesten en partijen. Maar wat is een photobooth nou precies? Een photobooth is een verplaatsbaar fotohokje. Bij sommige modellen photobooth kun je ook nog achtergronden kiezen. Denk maar aan de fotohokjes die je wel eens op het station ziet staan. Iedereen heeft daar wel eens lol ingetrapt.
De photobooth maakt meerdere foto’s achter elkaar en deze foto’s worden direct bij elkaar op een fotostrip afgedrukt. De foto’s lijken op elkaar, maar het leuke is dat er net wat verschillen inzitten. Kortom: de photobooth staat garant voor plezier op je feest en na afloop neem je een leuke herinnering mee.
Je kan natuurlijk een saai hokje huren, maar je hebt ze ook in andere vormen. Zo heb je een spiegel of een bakfiets. Is dat nog niet gek genoeg, dan kun je ook nog een Volkswagen photobooth busje huren.

Tips en tricks

Een photobooth is natuurlijk supergaaf, maar hoe hou je het leuk en overzichtelijk? Hieronder geven we je een paar tips en tricks:

  • Let erop dat je de photobooth niet te lang huurt. Als iedereen bij de photobooth blijft hangen, dan blijft er weinig over van je feest.
  • Zet de photobooth op een rustiger plekje en niet midden in de feestzaal. Zo wordt de zaal niet geblokkeerd en onze medewerker kan dan goed uitleggen hoe het allemaal werkt.
  • Als de huurperiode bijna verstreken is, kondig dat dan aan. Zo voorkom je teleurgestelde gasten, omdat de photobooth al weg is.
  • Zorg voor een persoonlijke vormgeving van de fotostrip. Zo is het een extra leuke herinnering voor je feest.

Devolkswagenbooth.nl

Ons bedrijf is gevestigd in het midden van het land. Al jarenlang verhuren wij oldtimers voor trouwerijen en dagjes weg. Je kan bij ons nu ook een photobooth huren in de vorm van een klassieker: het Volkswagenbusje. Kijk voor meer informatie op onze website.