Reis Goed
Image default
Camping

Elektrische boiler ideaal voor op de camping

Wist u dat een elektrische boiler ideaal is voor op de camping?

Met de Lemet 5 of 10 liter elektrische boiler heeft u een perfect apparaat om warm water aan te maken voor op de camping of tuinhuis.

Vaak is er behoefte aan warm water voor bijvoorbeeld even de handen wassen tijdens de bbq of een snelle afspoelbeurt onder de douche. Een 5 of 10 liter heeft dan vaak al genoeg water en kan daarna weer snel opwarmen voor de volgende. Het 1500 Watt verwarmingselement zorgt ervoor dat naast dat hij energiezuinig is ook hij in bijna alle bestaande situaties gebruikt kan worden. Op campings is de stroomtoevoer namelijk vaak lager afgezekerd dan bij u thuis en u zou toch niet graag regelmatig naar de meterkast willen lopen om de zekering weer in te schakelen.

Waar kunt de de Lemet elektrische boilers kopen?

De Lemet elektrische boilers worden in Nederland, Belgie en Duitsland exclusief vertegenwoordigd door DsignIT BV en verkocht in onder andere de online boiler winkel www.elektrischeboiler.eu

De 5 liter heeft een afmeting van slechts 41x25x22 cm en de 10 liter 44x29x26. Ook het gewicht van 5 kilo voor de 5 liter en 7 kilo voor de 10 liter kan laag genoemd worden.

De Lemet elektrische boilers worden compleet geleverd met een overdrukventiel, nederlandstalige handleiding en zijn eenvoudig zelf aan te sluiten.

 

Voor meer info : http://www.elektrischeboiler.eu/lemet-elektrische-boiler