Menu Home

Glas in de badkamer

Wie droomt er niet van een mooie nieuwe badkamer? Voor de één is dit een stijlvolle badkamer met veel chroom en zwarte betegeling, voor de ander een ruimte met natuurlijke materialen en rustige tinten. Een derde zal weer kiezen voor prachtige blauwe of turquoise tegels en vrolijk gekleurde accessoires. 

Wie zijn badkamer laat (ver)bouwen of renoveren heeft veel keuze bij de inrichting. Eén van de zaken waarover een besluit moet worden genomen is welke bad- en douchevoorzieningen de nieuwe badkamer moet bieden. Sommige mensen vinden het heerlijk om na een drukke dag hard werken te ontspannen in een bubbelbad of regulier bad. Anderen geven daar minder om en geven de voorkeur aan een ruime inloopdouche of douchecabine.

Door het weglaten van een badkuip komt er zo ruimte vrij voor andere badkameronderdelen. Wie de keuze maakt voor een douchecabine, kan overwegen om een cabine van glas te laten plaatsen. Het voordeel van een glazen douchecabine is dat de cabine stevig en mooi transparant is.

Daarnaast wordt het glas niet snel heet van het douchewater en is het materiaal gemakkelijk schoon te houden. Eventueel kan een deel van de cabine uit matglas bestaan. Daarnaast kunt u de cabine bijvoorbeeld laten decoreren met kleurenafbeeldingen of gravures die in het glas worden gepolijst.

Een ander onderdeel dat niet in uw badkamer mag ontbreken is een grote spiegel. Als u uw toilet in de badkamer maakt, is een spiegel met goede belichting eigenlijk een onmisbaar accessoire. Spiegels zijn er in alle soorten en maten. Ook kunnen spiegels in verschillende vormen worden geleverd en met of zonder omlijsting.  Een grote spiegel in een bijzondere vorm kan een echte eyecatcher in uw badkamer vormen. Daarnaast is een spiegel buitengewoon praktisch.

U kunt informeren naar de mogelijkheden voor spiegels, douchecabines en andere badkameronderdelen bij de glashandelaar of badkamerspecialist bij u in de buurt.

Voor meer info : http://www.glassworld.nl/

Categories: Hotel

Tagged as: