Reis Goed
Image default
Dienstverlening

Hoe kan u de brandveiligheid in scholen in Antwerpen verhogen?

Bent u directeur van een school in regio Antwerpen? Dan wilt u vast dat uw school zo brandveilig mogelijk is. Een brand breekt immers niet snel uit, maar wanneer het gebeurt kan dat erg serieuze gevolgen hebben. Spullen en zelfs hele gebouwen kunnen beschadigd worden, en ook voor mensen zelf kan het desastreuze gevolgen hebben. Fire Security uit Hoogstraten is een specialist in brandveiligheid en komt ter plekke langs in scholen en bedrijven in Antwerpen en omgeving. Lees verder en kom te weten op welke manier zij de brandveiligheid binnen uw school kunnen verhogen.

Uw school brandveilig maken

Uw school brandveilig maken begint bij het op orde brengen van de nodige apparaten en infrastructuur. Fire Security kan worden ingeschakeld om een grondige inspectie uit te voeren van heel uw schooldomein. Wat controleren ze allemaal tijdens zo’n inspectie? Allereerst kijken ze na of alle nodige apparaten aanwezig zijn. Heeft elk lokaal een blusapparaat? Zijn er duidelijke plakkaten die de route aangeven? Zijn er brandalarmen aanwezig? Ontbreken er zaken, dan kunt u deze gemakkelijk bij hen bestellen. Ze hebben een ruim assortiment van onder meer:

  • Blusschuim en schuimende armaturen
  • Hydranten, brandhaspels, muurhydranten en koppelingen
  • Afsluiters en leidingsystemen
  • Verschillende soorten slang oprolsystemen
  • Allerlei brandweerslangen, watervoerende en schuimvormende armaturen
  • Opbergkasten voor brandweerslangen, blushaspels, blusapparaten en schuimarmaturen
  • Draagbare, mobiele en vast opgestelde blusmonitoren
  • Diverse draagbare en mobiele blusapparaten

Verder controleren ze ook of uw bestaande apparaten naar behoren werken. Is dat niet het geval? Dan kunnen zij deze voor u herstellen of vervangen.

Bied uw collega’s een training aan

Naast de infrastructuur kunt u de brandveiligheid in scholen in Antwerpen en omstreken ook verhogen door uw personeel goed op te leiden. Fire Security uit Hoogstraten organiseert demonstraties en training zodat uw personeel kan oefenen, moest de situatie zich in het echt voordoen. U kiest bij deze trainingen telkens zelf wanneer u wenst te stoppen of te pauzeren. Wilt u de brandveiligheid in scholen in Antwerpen verhogen met behulp van deze specialist? Contacteer hen dan vandaag nog.