Reis Goed
Image default
Vakantie

Italiaanse tas kopen?

Met een Italiaanse tas kiest u voor een combinatie van design, duurzaamheid en traditie. Ook de passie en liefde van de Italiaanse makers straalt ervan af. Italiaanse leren tassen zijn vaak met de hand en volgens ambachtelijke tradities uit de negentiende eeuw gemaakt. In de meeste gevallen van Italiaans leer van de beste kwaliteit. taliaanse tassen zijn dan ook erg populair!

Veel tassen komen uit Toscane of uit leerhoofdstad Florence. De traditionele leerbewerking zoals die vroeger al in de Toscaanse ateliers plaatsvond wordt nu met innovatieve technieken gecombineerd. Van damestas tot reistas en van aktetas tot herenschoudertas: zowel voor heren als dames vindt u een geschikte Italiaanse tas van leer, die altijd opvalt door elegantie en degelijkheid.

De voordelen van Italiaanse tassen zijn talloos. De tassen zijn gemaakt van Italiaans leer van uitstekende kwaliteit, met de hand gekleurd en stevige stiksels. Meerdere kwaliteitscontroles zorgen ervoor dat volgens hoge standaarden wordt gewerkt. De tassen zijn overduidelijk met vakmanschap gemaakt en afgewerkt door experts, die nauwgezet het leer selecteren en bewerken.

Er zijn Italiaanse tassen in zowel traditionele als moderne stijl. Soms gaan klassiek en eigentijds juist samen in de vormgeving van de tas. De tassen vallen daarnaast op door unieke kenmerken en details, die ze onderscheiden van fabriekstassen. Veel tassen zijn van echt Italiaans kalfsleer gemaakt, maar ook andere leersoorten, zoals rundleer, worden gebruikt. De ontwerpen spelen ook in op nieuwe behoeftes die ontstaan op de markt. Zo is er een ruime keuze in aktetassen, rugzakken, shoppers en laptoptassen. Verkrijgbaar in prachtige kleuren, bijvoorbeeld een mooie natuurlijke cognackleur maar ook andere stijlvolle kleuren.

Voor meer info : https://www.marington.nl/tassen/italiaanse-tassen/