Reis Goed
Vakantie

Mexicaanse hangmat in Duitse kleuren

Handgemaakt en elke hangmat met unieke kleuren. De Mexicaanse hangmat daar gaan we het overhebben !!

Natuulijk te gebruiken in de tuin, in  huis (zoals in Mexico zelf), op de boot (hiervoor bevelen trouwens we de nylon variant aan, die goed bestand is tegen weersinvloeden), maar natuurlijk ook voor op reis.

Want wat doe je vaker op vakantie dan lekker luieren. Heerlijk even in Zuid Europa een siesta in de hangmat, opgehangen in de schaduw tussen twee bomen en daarna je opmaken voor een heerlijk diner.

De Mexicaanse hangmat is ideaal om mee te nemen. Compact op te vouwen,  licht in gewicht, snel droog na een regenbuitje. Heerlijk koel dus vooral in de warme landen.

Maar er is meer mogelijk. Je kunt de hangmat ook in allerlei kleuren laten maken. Zoals de kleuren van de vlag van een land. Leuk als relatiegeschenk voor een bedrijf dat met een bepaald land geassocieerd wil worden, zoals bijvoorbeeld een reisbureau.

Op de foto boven ziet u bijvoorbeeld een hangmat in de kleuren van de Duitse vlag. Ook allerlei andere vlaggen zijn mogelijk. Makkelijk is het daarbij wel als het vlagpatroon gestreept is.

Op onze site vindt u alle hangmatten met eigen foto. Heeft u speciale wensen neem dan contact met ons op. Ook kunt u bij ons terecht voor standaards, bevestigingssets en touwen.

We hebben sites in meerdere talen. Bekijk naar aanleiding van bovenstaande foto bijvoorbeeld eens de Mexikanische Netzhängematten op  onze Duitse site.

 

Voor meer info : http://www.icolori-amaca-amache.it/