Reis Goed
Image default
Auto

Opel Ampera lease

Opel leasen en Opel Vivaro leasen

Wilt u als ondernemer rekening houden met uw leefomgeving, maar uw rijplezier hier niet door laten beinvloeden, dan is het kiezen van de juiste leaseauto soms een lastig karwei. Opel maakt het u wat dat betreft een stuk makkelijker. Deze plug-in hybride personenauto werd in 2009 voorgesteld aan het publiek. De Hybride uitvoering zorgt ervoor dat de actieradius ruim 500 kilometer bedraagt doordat de elektromotor tussentijds kan worden gevoed door een dynamo die stroom genereert. De Opel Ampera is een vijfdeurs auti die voorzien is van 4 zitplaatsen. Opel bewijst met de Opel Ampera dat elektrisch rijden en een groot acceleratievermogen wel degelijk samen kunnen gaan. In minder dan tien seconden trekt de Ampera op van 0 tot 100 kilometer per uur. Kiest u voor een Opel Ampera lease dan krijgt u de beschikking over een van de meest innovatieve elektrische auto’s die er momenteel op de weg te vinden zijn.

Design van de Ampera
Omdat het oog ook wat wil heeft opel bij het ontwikkelen van de Ampera ook ruimschoots aandacht besteed aan het design van de Ampera. De auto heeft een zeer gestroomlijnd uiterlijk waarbij veel aandacht is besteed aan de aerodynamica. In dat kader zijn de voorkant en de buitenspiegels geoptimaliseerd om zo min mogelijk luchtweerstand te creeren. Door de, eveneens aerodynamische, verticale openingen in de achterbumper krijgt de Opel Ampera een zeer sportieve look. Een Opel Ampera lease bij Autoleasecentrale laat u genieten van een auto met een futuristisch uiterlijk, en dat slechts vanaf 653 euro.

Interieur van de Ampera
De belofte die de Ampera doet als u naar de buitenkant kijkt wordt in het interieur helemaal waargemaakt. Een smaakvol rondlopend dashboard biedt plaats aan twee displays waarop u alle informatie kunt vinden die u nodig hebt bij het rijden. Ook aan het zitcomfort is aandacht besteed met de standaard lederen beklede stoelen. Een Opel lease is dus gewoon een hele goede investering !

Voor meer info : http://www.autoleasecentrale.nl