Reis Goed
Image default
Vakantie

Singlereizen – top 5 bestemmingen

Bij een singlereis boek je een plekje in een bestaande reis met een vaste vertrekdatum. Samen met anderen maak je vervolgens een prachtige reis of rondreis. Simi Reizen is als expert op het gebied van singlereizen 1 van de grootste reisaanbieders in Nederland. Er reizen echter zeer regelmatig Vlamingen mee op onze groepsvakanties. Sommige van onze reizen vertrekken zelfs vanaf Brussel Zaventem Airport. Een goede reden om eens te kijken naar de mogelijkheden van een single reis met Simi.

 

Reizen met een groep

 

Het reizen met een groep is over het algemeen plezant. Niet alleen leer je nieuwe mensen kennen, de sfeer is eigenlijk ook altijd goed. Welke reisbestemming je ook kiest, je komt altijd terecht in een groep gelijkgestemden die op zoek zijn naar een fijne vakantie. Door je aan te sluiten bij een groepsreis maak je eenvoudig kennis met een bestemming en hoef je niet alleen naar je bestemming te vliegen.

 

Altijd veel inbegrepen

 

Als je een reis gaat maken met andere mensen, is het fijn om te weten dat je waar voor je geld krijgt. Er worden alleen rondreizen en reizen aangeboden waar een groot deel van de excursies al inbegrepen is bij de reissom. Wel zo makkelijk!

 

Top 5 singlereis bestemmingen

 

Costa Rica

 

Costa Rica is al jaren een populaire bestemming voor single reizigers. Het is een land dat je wellicht niet zo snel alleen bezoekt. Met een groep erbij is het echter een fantastische reisbestemming. Natuur, tropische regenwouden, heel veel verschillende diersoorten en enorm veel afwisseling in elk gebied waar je komt. Met een heel pakket inbegrepen activiteiten waaronder een tweedaagse raft-tocht, is deze singlereis er 1 om nooit te vergeten.

 

Rondreis Bali

 

Bali is een tropisch paradijs, met enorm veel mogelijkheden voor zowel relaxvakanties als hele actieve vakanties. Bali is een perfecte kennismaking met Azië en is levendig, afwisselend en mooi. Tijdens deze rondreis verblijf je in mooie hotels, bekende plekken als Ubud en Kuta en beleef je allerlei inbegrepen excursies. Een echt avontuur!

 

Groepsreis Ierland

 

De singlereizen Ierland zijn altijd een groot succes. Tijdens deze 10-daagse reis ontdek je een groot aantal van de mooiste plekken van Ierland. Onderwijl maak je regelmatig mooie wandeltochten, bijvoorbeeld langs de indrukwekkende Cliffs of Moher. We bezoeken kastelen, gaan lokale dranken proeven en genieten van de afwisseling en sfeer in het mooie Ierland.

 

Rondreis en roadtrip Californië

 

Californië is Amerika in het klein. Nou ja, klein: het is nog altijd een grote staat. Een rondreis Californie geeft je wel een goed beeld van de diversiteit van de Verenigde Staten. Tijdens deze groepsreis rijden we met SUV’s dwars door de staat. We bezoeken bekende nationale parken als Yosemite en Sequoia National Park. Daarnaast bezoeken we natuurlijk San Francisco en Los Angeles. Met deze rondreis combineer je grote steden met de indrukwekkend mooie natuurgebieden in de VS.

 

Kroatië Actief

 

Het mooie zuiden van Kroatie is de plek vanwaar deze vakantie zich afspeelt. Je reist per touringcar naar het zuiden van Kroatie en verblijft nabij de een na grootste stad van het land: Split. Split is een kuststad met veel uitgaansmogelijkheden. Vanaf een camping aan het strand, met inbegrepen excursies, geniet je van een heerlijke vakantie. Deze vakantie is voor liefhebbers van zon, zee, strand en de nodige cocktails. Toch staan ook hier heerlijke activiteiten op het programma, waaronder raften en canyoning. Een mix van avontuur en gezelligheid staat je te wachten.

 

Singlereizen over de hele wereld

 

Je hebt keus uit ruim dertig vakantiebestemmingen. Alle bestemmingen lenen zich perfect voor actieve en avontuurlijke rondreizen. Je reist uitsluitend met mensen tussen de 18 en 32 jaar oud, wat het een heerlijk avontuur maakt. Er is altijd wel aanspraak en altijd wel iemand waarmee je goed overweg kunt.

https://www.simi-reizen.nl