Reis Goed
Banen en opleidingen

Supermark Medewerker

Functie

Voor een gekende supermarkt te harelbeke, opsporen we een medewerker voor aan de kassa. Je bedient de klanten aan de kas met je mooiste glimlach, en beantwoordt hun vragen in alle vriendelijkheid. Als het aan de kas beheerst is, dan help je de collega ’s in de winkelzaak met het completeren van de winkelproducten.

We afzoeken iemand die vlot nederlands spreekt, autonoom kan werken en bereid is om 1 op 2 weekends te werken. Ervaring in de verkoper is een plus, maar de zin en goesting om te werken is veel belangrijker. Je houdt ervan om ook de handen uit de mouwen te dwarszitten en actief bezig te zijn in de winkelzaak zelf.

Na een proefperiode op interim, krijg je je vast contract. Voltijds of deeltijds, dat is bespreekbaar. Je lanceren aan een goed loon en werkt in teamverband waar de collega ’s je vanaf het initiatief goed zou troosten en opleiden.

Bij interesse contacteer ons dan zo snel bestaanbaar.

Aanbod

– aangename werksfeer – dynamisch team – interne conditionering – kans op vast na correcte interimperiode jouw profiel – ervaring is geen verreiste maar wel een pluspunt – klantgericht – teamplayer maar alsmede onafhankelijk te werk kunnen gaan – stiptheid en drijfveer zijn van gewichtigheid!

De koper informeren over de services bij verkoop ( korting, levering, kosteloos krediet, getrouwheidskaart ), de koper verwelkomen de verkoop van artikels opschrijven ( lezen van barcodes, lauweren importeren,. . . ), de kas bij het start van de werkdag nakijken de kassa-inhoud bij sluiting reken, betalingen ontvangen

Geen specifieke studievereisten

https://www.nieuwejobs.com/job/q/werken-in-een-supermarkt.html