Reis Goed
Image default
Vakantie

vakantiepark

Vakantiepark

Misschien hebt u wel eens van ons gehoord. Wij zijn al vier jaar op rij de place to be als het gaat om een gezellig vakantiepark voor jong en oud. Vier jaar achter elkaar uitgeroepen worden tot leukste plek om je vakantie door te brengen is natuurlijk niet niks, en we zijn er dan ook behoorlijk trots op dat we dit mogen stellen. Ondanks dat zijn we altijd bezig met vernieuwingen zodat we het vakantiepark kunnen blijven optimaliseren en tevens hopen we natuurlijk dat jullie vaker langs komen. De klant is de koning, dus voor op en aanmerkingen bent u ook altijd welkom om ons te mailen. Nabij PonyparkCity in Collendoorn, gelegen tussen Slagharen en Hardenberg, is dit vakantiepark gelegen. De krokusvakantie staat alweer voor de deur, dus eventjes met het hele gezin een weekje weg is wel lekker. Ook is het verstandig om nu alvast een huisje in dit vakantiepark te boeken voor de zomervakantie. Bij ons is altijd wat leuks te doen op de prairie. Dat hoort u goed, ons park staat helemaal in het teken van het Wilde Westen. U verblijft in een soortement wigwam Arizona style. Geheel van alle gemakken voorzien. Maar dat hebt u helemaal niet nodig. Er zijn enorm veel buitenactiviteiten. Leuk voor u, maar vooral voor uw kinderen. Dit vakantiepark heeft dan ook veel met dieren te maken. Wij hebben namelijk niet alleen een kinderboerderij maar ook kunnen uw kinderen de zorg dragen over een heuse pony. Jaarlijks genieten hier vele gezinnen op dit vakantiepark. Er zijn tal van gratis festiviteiten waar iedereen aan deel kan nemen het hele jaar door. Met regen, sneeuw of ander slecht weer is er een indoor tent, dus geen paniek het gaat altijd door. Natuurlijk maakt dat de barbecue wel onzeker, maar gelukkig hebben we een groot restaurant waar u ook heerlijk kunt eten.

Wat is er zoal te doen op dit vakantiepark

Dat is vast een vraag die in uw hoofd rondspookt als u aan dit vakantiepark denkt. Daarom hebben we speciaal voor u een lijstje gemaakt.

  • Een kijkdoos maken samen met Lucky Luke, Jolly Jumper, de Daltons of een van de andere stripfiguren uit die beroemde stripreeks is een activiteit die in het leven is geroepen speciaal voor de allerkleinsten.
  • Fort Kids; dit is een reusachtig houten speeltuin met een klimheuvel en graafmachines. Voor de ouders zijn er natuurlijk picknicktafels geplaatst zodat u altijd uw kinderen in het oog kunt houden.
  • Er is tevens een verwarmd lekker zwembad bij het vakantiepark dat dagelijks geopend is van 09.30 tot 21.30 uur. Dus als je lekker wilt zwemmen dan is dit een uitstekend idee.
  • Een westernshop zodat u en uw kinderen zich kunnen uitdossen als ware cowboys of indianen. U zult vele mensen jaloers maken als u zo door Slagharen loopt. Of natuurlijk de stuipen op het lijf doen jagen.
  • Europa’s grootste paardenstal van maar liefst 150 meter vind je terug op dit vakantiepark. En daar zijn we behoorlijk trots op. Hier kunt u uw eigen gehuurde pony terug vinden. Daarnaast worden er daar in de avond allerlei spannende verhalen verteld over de belevenissen van de pony’s en hun verzorgertjes van die dag. Mis dit dus niet. Als gast krijgt elk huisje een pony aangewezen waar uw kinderen voor mogen zorgen.

En dat is nog lang niet alles. Kijk daarom snel op de site van hun vakantiepark naar een volledige lijst van al deze leuke activiteiten. Niet alleen in het vakantiepark is het dolle pret, ook het omliggende gebied kent tal van leuke plekken. Ten eerste is er natuurlijk het attractiepark waar je geheel gratis naar binnen mag. Omdat het ponypark in het mooie Vechtdal is gevestigd is het ook zeer de moeite waard om de omgeving te verkennen tijdens een wandeling of een fietstocht. En geshopt kan er worden in het nabije Hardenberg. Zo is er voor ieder familielid wat iets leuks te vinden.

Reserveer vroegtijdig

Ondanks de grote hoeveelheid huisjes is het vakantiepark erg in trek en is het zeer aan te raden om zo vroeg mogelijk te reserveren. Dan kunnen wij kijken waar er nog plek is. Heb je een voorkeur voor een bepaald huisje omdat je hier bijvoorbeeld al eerder van hebt genoten? Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat de reservering ervan helemaal in orde komt. Qua eten zit het ook wel snor op dit vakantiepark. In plaats van dat u naar een supermarkt moet rijden hebben wij een Store op het terrein vlakbij de Saloon en de Westernshop. Hier zijn alle noodzakelijke levenswaren aanwezig naast vele souvenirs en leuke speeltjes. In de ochtend kunt u hier terecht voor lekkere verse en warme broodjes. Deze Store is de hele dag geopend, van 08.00 tot 18.00 uur. Dus mocht u iets vergeten zijn op weg naar dit vakantiepark, geen nood, wij hebben de oplossing binnen loopafstand. Wilt u toch nog liever de kat uit de boom kijken dan is dat geen probleem. Onze site biedt een rijk overzicht waar u vast uw prangende vragen beantwoordt ziet. Mocht dit niet zo zijn, dan kunt u ons altijd eventjes een email sturen. Of u vult het contactformulier in, dat is wel zo makkelijk. Hier kunt u alle vragen over overnachtingen, Slagharen of de pony’s in kwijt en wij beloven u zo spoedig mogelijk te antwoorden. Bellen behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Hopelijk kunnen we u snel verwelkomen op ons mooie vakantiepark!

Voor meer info : http://www.ponyparkcity.nl/pagina/106/Vakantiepark.html