Reis Goed
Image default
Groothandel

Verzorgde import van uw volgende voertuig

Zoekt u een geschikt bedrijf om u bij te staan bij het zoeken van een auto die uw kan kopen in het buitenland, bijvoorbeeld vanuit Duitsland, en de import ervan in België? Dan moet u bij Trex Cars zijn. Zij zijn een bedrijf gespecialiseerd in de verzorgde invoer van wagens. Ze helpen u bij het gehele aspect: van het zoeken van een geschikt voertuig en de onderhandelingen over de prijs, tot het invoeren en laten keuren in België. Klop bij hen aan en kies voor een correcte prijs kwaliteit en een aangename wagen waar u nog jarenlang plezier van zult beleven.

Import met oog voor detail

Bij het invoeren kan u heel wat geld besparen, en dat weten de kenners van dit bedrijf maar al te goed! Met hun ervaring en goed advies zorgen ze ervoor dat u een tevreden klant bent. Ze regelen uw import tot in de puntjes. Dit doen ze voor veel verschillende merken en modellen. Ze zijn gespecialiseerd in Audi, Mercedes, BMW en Mini Cooper en hebben ook veel kennis van Ford, Porsche en Renault. Ze hebben al heel wat ervaring en hielpen veel klanten verder met een auto kopen vanuit Duitsland en de vlotte import ervan in België! Bovendien hebben ze een uitgebreide dienst na verkoop. Hier leest u er meer over: https://www.trexcars.be/auto-kopen-vanuit-duitsland/.

Bij deze kenners zit u goed voor al uw importnoden

Als u ervoor kiest om in zee te gaan met hét importbedrijf van kwalitatieve wagens in Vlaanderen, dan kiest u voor Trex Cars. Ga eens langs bij hen of contacteer hen, u zult meteen merken dat u met kenners praat. Hier leest u alles over hun diensten: . Om een auto te kopen in het buitenland, bijvoorbeeld vanuit Duitsland, en de correcte import ervan te verzorgen in België, spreekt u deze specialisten aan, zoveel kunnen we u aanbevelen!