Menu Home

Vlaanderen Vakantieland weet Svilla al te vinden

Als je gezellig een dagje weg wilt om o.a. even te wandelen in prachtige herfstnatuur en hierbij een heerlijke overnachting wil plannen, dan typ je in Google in ‘hotel turnhout’ of ‘hotel in turnhout’. Hierbij vind je vast en zeker Svilla, onlangs verkozen tot beste verblijftip door Het programma Vlaanderen Vakantieland op Eén. Dit welbekend  Designverblijf bij uitstek, grenst aan het prachtige vennengenbied van Turnhout. Ideaal voor een dagje wandelplezier met vele wandelroutes. Sommige routes brengen je langs de uitkijktoren waar je een adembenemend zicht hebt op het landschap.

Je kan je wandelroute starten vanuit de achtertuin van Svilla, waar je de directe toegang hebt tot het Bels Lijntje. Deze voormalige treinverbinding, heraangelegd tot wandel/fietsweg tussen Turnhout en Tilburg laat je kennis maken met dit unieke landschap.

Na dit prachtige gebied ontdekt te hebben, kan je geniet een van prachtig staaltje architectuur en ontspannen in een van de prachtige kamers van Svilla. Deze luxe uitgeruste kamers zijn telkens met al het nodige comfort voorzien, om een heerlijk verblijf te kunnen beleven. Gewoonweg een hotelkamer zoals je ze kan zien in de interieurboekjes.

’s Morgens kan je geniet van het uitgebreide ontbijtbuffet met uitzicht op de kleurrijke herfstnatuur.

Wil je graag je wagen kosteloos laten staan bij Svilla tijdens je verblijf? Dit is geen enkel probleem. Svilla heeft zeer comfortabele stadsfietsen gratis ter beschikking voor jouw om zo de omgeving te verkennen of het stadscentrum in te trekken om te shoppen of lekker te dineren in een van de vele uitstekende eetgelegenheden. 

Voor meer info : http://www.svilla.be

Categories: Hotel

Tagged as: