Reis Goed
Image default
Vakantie

Camper checklist voor het reizen

Het maakt niet uit of het zomer of winter, lente of herfst is: vakantie met de camper is een belevenis in heel het jaar. Van de lente kun je genieten in de bergen of aan zee, van de zomer in de bossen, het noorden of juist in het zuiden. De mooiste locaties zijn bereikbaar in rustiger perioden, de herfst in het buitenland levert andere beelden dan die van thuis. En dat terwijl je thuis bij je hebt, want met de camper op pad gaan, ingericht met jouw spullen en bijbehorende camper artikelen, is eigenlijk gewoon met je huis op reis zijn.

Stel een checklist samen

Je hoeft geen rekening meer te houden met het moment in het jaar wanneer je een route wilt gaan rijden of liever ergens langduriger op een plekje wilt staan. De camper is zo uitgerust en voorzien van allerlei extra’s dat er eigenlijk geen beperkingen meer gelden. Wel is het verstandig om tevoren na te lopen of alle noodzakelijke voorzieningen aanwezig zijn en of je voldoende rekening hebt gehouden met je eigen comfort. In beide categorieën is er een enorme keus aan camper artikelen die het reizen nog verder veraangenamen.

Waar moet je aan denken?

De camper is als een huis dat goed afgesloten wordt wanneer je even weggaat, maar je wilt er ook voor zorgen dat hij niet weggereden kan worden. Camper artikelen als deursloten en wielklemmen lossen dat probleem op. Binnen zijn er veiligheidsvoorzieningen nodig als brand- of gasmelders, een kluisje of andere aandachtspunten die je belangrijk vindt.

Check of alles voor de dagelijkse activiteiten functioneert. Zo kun je controleren of het goed zit met de vuilwaterafvoer, of het opvouwbare teiltje niet lekt, borden en pannen op hun plaats blijven staan tijdens de reis en of het kooktoestel veilig aangesloten is. Reserve onderdelen of extra hulpjes zijn waardevolle camper artikelen die het gemak van de reis flink vergroten.

Veiligheid, comfort en gebruiksgemak horen als het ware bij de standaarduitrusting van een camper. Camper artikelen te over om je te helpen dit doel te bereiken. Eigenlijk alles is voor handen. Bijvoorbeeld extra haringen voor luifel, of de luifel zelf, een buitendouche voor de warmere dagen, maar ook buitenspiegels, beschermkappen of isolatie voor zo ongeveer iedere plek in de camper die je bedenken kunt. Horren of extra ventilatiemogelijkheden kunnen worden aangebracht.

’s Avonds lekker als het ware vanuit je luie stoel TV kijken kan wanneer je een draaiplateau onder de stoel monteert. TV kijken vanuit bed doe je door een TV steun te gebruiken en extra mogelijkheden om je multi media op te laden vindt je ook bij camper artikelen, net als isolatieplaten onder het dashbord waardoor je geen koude of te warme benen krijgt tijdens het rijden.

Belangrijke camper artikelen

Een checklist is een goed hulpmiddel om te voorkomen dat je de meest voor de hand liggende camper artikelen vergeet en vaak zijn dat dingen waar je erg om verlegen kunt zitten. Bekijk het aanbod camper artikelen en ontdek wat er eigenlijk nog meer op die checklist thuishoort. De camper is dan zo fantastisch uitgerust en van alle gemakken voorzien dat je gewoon niet meer naar huis wilt.