Reis Goed
Image default
Bedrijven

Deze leverancier van verpakkingsprojecten tilt uw bedrijf naar het volgende niveau

Wanneer u een productiebedrijf heeft, weet u hoe veel tijd er kan kruipen in het individueel inpakken van uw goederen. Gelukkig is er GilPack uit Kontich, die als leverancier voor verpakkingsprojecten u helpt met de automatisering van uw verpakkingsproces. Met een semi- of volledig automatisch proces gaat dat inpakken namelijk heel wat sneller en kan u meer produceren per dag. Om uw goederen in doosvorm snel buiten te krijgen, raden zij bijvoorbeeld hun palletiseermachine aan voor een vlotte stapeling. Lees zeker verder om meer van hun producten voor verpakkingsprojecten te ontdekken.

Verschillende machines voor uw verpakkingsprojecten

Dankzij deze leverancier kan elk bedrijf zijn verpakkingsprojecten optimaliseren. Zij hebben zowel volautomatische als semiautomatische machines die aangepast aan de specifieke noden van uw product. Met een dozenopzetmachine worden de dozen op de juiste transportband geplaats. De tray- en dekselvormers zorgen er dan weer voor dat de juiste inhoud en het juiste deksel in en op de doos terechtkomt. Bag-in-boxmachines zijn dan weer zeer praktisch wanneer uw product vervoerd wordt in een zak in een doos. Een dozensluiter sluit alles netjes af en de palletiseermachine plaatst alles in nette torens op de juiste paletten. Een vorklift brengt alles naar de vrachtwagen, en hup, weg is uw product! Met een palletiseerrobot kan u overigens evengoed aangeleverde producten eenvoudig uitpakken. Twee vliegen in één klap dus! Ook transportbanden zijn geen vreemde bij dit bedrijf dat actief is in België, Nederland, Luxemburg en Noord-Frankrijk. Zij gaan graag met u op zoek naar de juiste, en vooral, de meest rendabele oplossing voor uw bedrijf!

Ontdek hoe vlot een automatisatieproces kan verlopen

Als leverancier zorgt dit bedrijf er niet alleen voor dat uw verpakkingsprojecten netjes geleverd worden bij uw bedrijf. Nee, ze zorgen ook voor de installatie, het onderhoud en eventuele herstellingen van uw machine, of dit nu een palletiseermachine is of een dozenopzetmachine. Geniet van hun expertise en vertrouw op hun kennis. Bezoek gilpack.be om een verkennende afspraak te maken met de experts van dit bedrijf.