Reis Goed
Image default
Bedrijven

Scoor de beste deals tijdens Black Friday

Het is weer bijna zover, de laatste maanden voor Black Friday in 2021 zijn aangebroken! Vrijdag 26 november, deze dag is Black Friday. Op deze dag hebben bijna alle grote webwinkels en fysieke winkels veel fantastische deals en advertenties. Daarom is Black Friday een goede dag voor shoppers, maar waar komt Black Friday vandaan?

Black Friday is de tweede dag na Thanksgiving in de Verenigde Staten en Thanksgiving wordt gevierd op de vierde donderdag van november. De meeste medewerkers zijn die vrijdag vrij. Black Friday wordt nu beschouwd als het begin van het seizoen voor de kerstinkopen. Tijdens de Black Week en de weken ervoor zullen de winkels veel reclame maken om mensen naar de winkel te lokken. Sommige winkels gaan tegenwoordig zelfs al in de nacht van donderdag op vrijdag al open omdat er mensen zijn die voor de winkel in rijen wachten en slapen.

 

Overzicht

In de aanloop naar Black Friday ontstaat er bij veel winkels een gezonde spanning omdat er heel veel gepromoot gaat worden. Veel mensen hebben er helaas veel moeite mee om alle mooie deals op Black Friday en in de Black week te volgen puur omdat het er teveel zijn. Je hebt geen handig overzicht van gefilterde producten en winkels. blackfriday-deals.be is echter een website die een handig overzicht heeft van alle deals van de populairste winkels. Je kan filteren op jouw geliefde winkel en ook zoeken per productcategorie.

 

Niet alleen elektronicaproducten

Vaak denken mensen dat er op Black Friday producten alleen maar elektronicaproducten of kleding worden verkocht. Dit komt omdat winkels zoals bol.com of Krëfel grootschalig adverteren dat bijvoorbeeld een Philips TV flink in de aanbieding is. Buiten de elektronicaproducten worden er ook speciale deals voor bijvoorbeeld een hotelkamer gemaakt ook zijn er flinke Reisdeals Black Friday van verschillende reisbureaus.