Reis Goed
Image default
Vakantie

Een Fantastische Reis In Acapulco Met Minimale Uitgaven? Lees Hier Hoe

Acapulco is een badplaats in de staat Guerrero, Mexico. Het is moeilijk om iemand te vinden die nog niet heeft gehoord van de stad Acapulco in Mexico. De stad, die fungeert als een cruciale havenstad in Mexico, is met de tijd een beroemde toeristische bestemming geworden.

Het reizen naar een andere stad is een geweldige ervaring op zich. Echter, het bezoeken van verschillende plaatsen kan soms moeilijk zijn als je niet beschikt over een betrouwbaar vervoersmiddel. De beste manier om dit probleem op te lossen is door een auto te huren. Het huren van een auto is helemaal niet moeilijk met meerdere bedrijven zoals Sixt, Dollar, Avis, Hertz, e.a., die autoverhuurdiensten aanbieden.

Als je de stad nog niet hebt bezocht, geen probleem, we zijn hier en hebben een lijst met dingen die je moet doen en plaatsen die je moet bezoeken tijdens je reis naar Acapulco.

  1. Fort van San Diego: Het is niet overdreven om te zeggen dat het fort van San Diego het meest populaire monument van de stad Acapulco is. Het fort dat nu een symbool van trots is voor de stad, werd voor het eerst gebouwd in 1617 om te waken tegen de aanvallen van de piraten. Het fort van San Diego, dat aan de kust van Mexico is gebouwd, werd in de jaren 1770 door een aardbeving beschadigd. Het werd echter herbouwd door het een rechthoekige pentagoon vorm te geven, wat het steviger maakte en het zelfs populairder.
  2. Historisch Museum van Acapulco: Het museum is een onderdeel van het Fort van San Diego. Daarom krijg je tijdens een bezoek aan het fort van San Diego twee van de beste plekken van Acapulco te zien. Er wordt gezegd dat het museum is gebouwd in het jaar 1986 en dat het een cruciaal onderdeel van het fort is. Dit komt omdat het museum je een glimp geeft van de geschiedenis van het fort, dat een cruciale rol heeft gespeeld tijdens verschillende oorlogen in de afgelopen 400 jaar. Als je van geschiedenis houdt, zal deze plek je zeker bevallen.
  3. La Quebrada Klifduikers: Voor degenen onder jullie die van avontuurlijke sporten houden en die op zoek zijn naar een spannende ervaring tijdens hun reis, is La Quebrada Klif een ideale locatie. Hoewel je misschien niet in staat bent om van de klif te springen, kan je zeker wat betalen en kijken naar de ervaren duikers die een aantal uitstekende stunts uitvoeren. Wat de klif uniek maakt is dat de duikers de klif zonder touw beklimmen en dat het waterniveau vrij laag is. In feite moeten de duikers wachten tot er wat golven komen, zodat ze kunnen duiken en verwondingen voorkomen.
  4. Het lokale eten proeven: Het maakt niet uit welke plaats op aarde je bezoekt, het is altijd aan te raden om de traditionele gerechten uit te proberen. Eén van de beste dingen om te proberen in Acapulco is Pescado a la Talla, een gerecht dat je de mogelijkheid biedt om je vis te kiezen, die later wordt gevuld met allerlei verrukkelijke ingrediënten. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om Pescado al mojo de Ajo, pozole guerrerense, e.a. te proberen.
https://www.autoprio.nl/