Reis Goed
Image default
Entertainment

Ga met plezier de strijd aan door een springkasteel te huren in de Kempen

Hou je wel van een wedstrijdje en ga je geen uitdaging uit de weg? Dan kan je misschien eens kijken op de website van It Takes 2. Je kan onder andere een springkasteel huren in de Kempen bij dit bedrijf. Meer nog, je kan er stormbanen huren. Dit zijn eigenlijk grote springkastelen die een obstakelbaan vormen. Je kan er dus gewoon op klimmen en klauteren, maar nog leuker is om iemand uit te dagen en om ter eerste tot het einde van de stormbaan te geraken. Deze stormbanen hebben glijbanen en obstakels waar je over, onder, door of tussen moet kruipen. Een ware hindernissenbaan waar je uren plezier aan zal beleven. Ze zijn dan ook ideaal om te zetten om een evenement waar kinderen komen of voor persoonlijk gebruikt op een verjaardag- of communiefeestje.

Een wedstijd in een leuk thema

Bij It Takes 2 in Geen in de Kempen, kan je zo’n soort springkasteel huren. Ze zijn er ook in tal van thema’s. Ga bijvoorbeeld ten strijde door palmbonen en ontwijk dieren als je door de stormbaan in junglethema rent. Maar er zijn er ook in felle kleuren die bijvoorbeeld extra lang zijn, als ook de volwassenen op het feestje eens het kind in zichzelf naar boven willen halen. Daag iemand uit en kijk wie er het snelste door de stormbaan geraakt. Misschien kan je er zelfs een echt wedstrijd van maken en een beloning uitreiken voor degene met de snelste tijd. Je kan er heel vele mee doen. Een stormbaan of ander springkasteel huren bij dit bedrijf in de Kempen garandeert je uren plezier.

Word de winnaar op het volgende evenement

Heb je interesse om een stormbaan of een ander springkasteel te huren bij dit bedrijf in de Kempen? Dan kan je best eens horen welke obstakels nog beschikbaar zijn. Moest je je favoriet niet kunnen huren, dan zoeken de werknemers een gepast alternatief. Je kan telefonisch contact opnemen met dit bedrijf bij interesse.

https://ittakes2.be/