Reis Goed
Image default
Entertainment

Maak gebruik van een escape room in Mechelen voor een namiddag van plezier

Wil je in een keertje een avontuur dichtbij huis beleven? Dan zit je met een escape room goed in Mechelen. Het is spannend, speel het met meerdere personen, het test je denkvermogen en inventiviteit, kortom, de ideale activiteit voor een avontuurlijke ziel in de stad. Je kan deze puzzels met al je vrienden en familie oplossen. Het minimumaantal deelnemers is twee personen en het maximumaantal is zes. Kies oftewel voor meer uitdaging, of voor plezier met meer personen.

Ze helpen je op weg naar een spannende namiddag

Met de escape rooms van deze uitvinders in Mechelen beleef je de leukste namiddag die al de kracht van je hersenen vraagt. Je kan het spelen met je vrienden, familie, of organiseer dit als een teambuilding voor je werknemers. Zo leren ze beter samen te werken, houden ze er een leuke namiddag aan over, je kan toch niets beter verzinnen? Ze bieden ook verschillende thema’s waar je uit kan kiezen. Wil je een ruimtethema? Of ga je liever naar een geheimzinnige blokhut in het woud? Hun doel is dat je plezier maakt door middel van een uniek verhaal te ontwarren op een spannende manier.

Boek in enkele klikken jouw favoriete escape room

Heb je zorgen dat je tijdens de ervaring van deze escape room in Mechelen er niet uit kan als er iets misgaat? Geen probleem! Dit bedrijf houdt hier rekening mee. Elk moment dat je écht de nood voelt om eruit te moeten, kan je er effectief uit. Het is de bedoeling dat je plezier maakt, want het zou jammer zijn als je niet meer wilt terugkeren. Kies eenvoudig je favoriete thema en dan kan je een via enkele klikken je afspraak maken voor je gewenste datum en uur. Gebruik al je inventiviteit en je fantasie en los de kamer op! Je kan de contactgegevens van De Gouden Kooi vinden op hun site.