Reis Goed
Image default
Eten en drinken

Hypoallergene natuurlijke hondenvoeding kopen

Heeft uw hond last van allergieën? Dan is hypoallergene en natuurlijke hondenvoeding dé oplossing. Honden kunnen namelijk net zoals wij last hebben van bepaalde intoleranties of allergieën. Dat kan komen door zaken zoals graan of gluten, die niet behoren tot het vaste dieet van een hond en dus ook niet goed worden opgenomen door hun spijsverteringsstelsel. Daarom vindt u bij Petsubscription hypoallergene voeding, maar ook andere graan- en glutenvrije voeding. Dit voer wordt op zo’n manier samengesteld dat het laag is in stoffen waar uw hond allergisch op kan reageren. Koop dus hypoallergeen voer wanneer uw hond gezondheidsproblemen heeft in de vorm van een allergie, of om zo’n reacties te vermijden.

Hoe herkent u een voedselallergie bij uw hond?

Een voedselallergie kan zich bij een hond uiten in de vorm van jeuk, obsessief likken of bijten in de poten, of een slechte vacht. Deze zaken kunt u echter relatief eenvoudig verhelpen door te kiezen voor hypoallergene voeding. Dit wordt ook wel eens een eliminatiedieet genoemd, aangezien er zaken worden geëlimineerd uit het dieet van uw huisdier, om te ontdekken waar de allergische reactie vandaan komt. In principe krijgt uw viervoeter dankzij het eten van hypoallergeen voer geen enkele allergische reactie meer. U kiest best voor voer op basis van een eiwit dat uw hond nog nooit eerder at. In hypoallergeen voer wordt er als koolhydraatbron vaak gekozen voor aardappel, rijst of maïs. Graan en gluten zijn namelijk zaken waar uw hond niet goed tegen kan, en daarom vermijdt u deze best in zijn voeding. Bovendien zitten er in de natuurlijke en gezonde hypoallergene hondenvoeding ook geen verdere toevoegingsmiddelen of bewaarmiddelen. Wel zitten er de nodige vitaminen en mineralen in, zodat uw hond alle stoffen krijgt die hij of zij krijgt.

Ontdek het assortiment

U kunt de gezonde en natuurlijke hypoallergene hondenvoeding eenvoudig bestellen via de webshop van Petsubscription. Ze hebben een beknopt en eenvoudig overzicht zodat u gemakkelijk het beste eten voor uw hond terugvindt. U kunt ook kiezen voor een abonnement, zodat u maandelijks hondenvoer thuis krijgt geleverd. Ontdek de vele voordelen en neem contact met hen op.