Reis Goed
Image default
Auto

Kies voor zekerheid met een leaseauto

Als je op zoek bent naar een nieuwe leaseauto dan kies je daarmee voor zekerheid. Want je weet als je kiest voor lease van tevoren hoeveel kosten per maand je hebt. Je weet vandaag al wat je over vier jaar voor je auto betaalt en dat kan iemand die ervoor kiest om een auto te kopen niet zeggen. De verzekering kan ineens duurder worden of er komen onverwachte reparatiekosten. En dan komt dat meestal niet goed uit, want het gebeurt altijd in dezelfde periode dat ook de verwarmingsketel stuk gaat of de vaatwasser. En dan moet je misschien keuzes maken. Met een leaseauto is dat niet nodig want dan heb je geen onverwachte kosten.

De beste bedrijfsauto’s, die lease je gewoon

De bedrijfsauto’s die het beste uit de testen komen, die hoef je niet te kopen, die lease je gewoon. Zo kun je bij voorbeeld een Renault Trafic leasen. Een prima bedrijfsauto, met de charme die we van Franse auto’s gewend zijn. Waren Franse auto’s in de jaren 70 van de vorige eeuw berucht om hun gevoeligheid voor problemen, tegenwoordig is dat allang niet meer zo. Je zult gedurende het hele leasecontract met veel plezier in deze auto rijden zonder zorgen. En ze zien er ook nog eens heel representatief uit en dat is natuurlijk ook belangrijk voor de uitstraling van je bedrijf.

Een auto leasen kun je vandaag nog regelen

Je kunt vandaag nog regelen dat je een nieuwe bedrijfsauto gaat leasen. Want leaseprijzen vergelijken doe je natuurlijk online, van achter je eigen bureau. Heel eenvoudig kun je zo zien welke deal voor jou het voordeligst is en bij welke maatschappij je het beste gevoel hebt. Of je sluit een leasecontract af via de dealer, want steeds meer merkdealers doen dit, omdat steeds meer mensen zowel zakelijk als privé voor lease in plaats van koop kiezen.

Voor meer info : http://www.bestelbusleasen.com/super-deals/renault-trafic-leasen