Reis Goed
Image default
Auto

Het leasen van een bedrijfsauto is zo geregeld

Het is tegenwoordig heel gebruikelijk om je nieuwe bedrijfsauto niet meer te kopen maar te leasen. Leasen heeft veel voordelen en het is snel en simpel te regelen. Als je weet wat voor auto je wilt dan hoef je er zelfs de deur niet meer voor uit, want je kunt het allemaal online regelen. Je checkt of jouw favoriete model en type beschikbaar zijn bij een leasemaatschappij en vervolgens check je de prijs. Natuurlijk doe je dit bij meerdere bedrijven zodat je een goede afweging kunt maken. Je gaat niet alleen voor de laagste prijs maar ook voor het beste leasecontract.

Jouw nieuwe leaseauto snel voor de deur

Als je eenmaal je handtekening onder het contract hebt gezet kan het snel gaan. Je auto wordt besteld bij de dealer en vervolgens rijklaar gemaakt. Daar hoort natuurlijk ook bij dat jouw bedrijfslogo op de auto wordt gezet, eventueel met je website of je telefoonnummer. En dan is het zo ver en kun je je nieuwe leaseauto gaan ophalen en in gebruik nemen voor hopelijk vele veilige kilometers. Alle kosten zitten in het contract, dus je weet voor de komende jaren wat je auto je gaat kosten. Met een tankpas die je meestal meteen bij de leasemaatschappij kunt regelen bespaar je ook nog eens flink op de brandstofkosten en ook dat is natuurlijk mooi meegenomen.

Maak de blits in je nieuwe lease bedrijfsauto

Je hebt vast veel bekijks als je voor het eerst met je nieuwe bedrijfsauto komt voorrijden. Ga je bij voorbeeld een Citroën Berlingo leasen dan maak je een uitstekende keus waar je zeker jarenlang plezier van zult hebben .Goede kans dat je na afloop van de leaseperiode opnieuw voor dit model gaat kiezen. Het is een prima bedrijfsauto die al vele fans wereldwijd heeft. De Franse charme van de Citroën heeft al vele harten gestolen.

Voor meer info : http://www.bedrijfsbusleasen.nl/super-deals/citroen-berlingo-leasen