Reis Goed
Image default
Auto

Kies voor een nieuwe bedrijfsauto, kies voor lease

Natuurlijk kun je voor je bedrijf een tweedehands bedrijfsauto kopen. En wellicht voldoet die prima. Maar stiekem droom je natuurlijk van een nieuwe bedrijfsauto die glimmend voor de deur staat te pronken. Maar ja, de kosten… De kosten van aanschaf zijn vaak een te hoge drempel. Daarom wordt de aankoop van een nieuwe bedrijfsauto vaak uitgesteld of het komt er gewoon nooit van. Maar er is een betere oplossing: Leasen. Het is tegenwoordig heel gebruikelijk om je bedrijfsauto te leasen, heel veel collega ondernemers gingen je al voor. Ga je bij voorbeeld een Volkswagen Caddy leasen dan heb je een prima bedrijfsauto tot je beschikking voor een scherpe prijs.

Onderhandelen is mogelijk

Niet alleen als je een nieuwe auto koopt, ook als je kiest voor leasen is het mogelijk om over de prijs te onderhandelen. Je krijgt sowieso een korting op de leaseprijs wanneer je schadevrije jaren kunt inbrengen, net zoals je korting op je verzekeringspremie kreeg als je een eigen auto rijdt, de zogenaamde no claim korting. Die wordt doorberekend in de leaseprijs en dat kan een leuk bedrag schelen uiteindelijk.

Zoek de beste deal voor jouw leaseauto online

Alles gebeurt tegenwoordig online, dus ook het leasen van een bedrijfsauto. Ook daarvoor hoef je de deur niet meer uit. Gewoon vanuit je kantoor of thuis vergelijk je de prijzen en de voorwaarden. En zo kies je de deal die het beste bij jou past. Belangrijk is het om te weten hoeveel kilometers je ongeveer per jaar rijdt en of je met de auto al dan niet naar het buitenland wilt reizen. Deze aspecten worden meegenomen in de berekening van de leaseprijs. Maar als je alles op een rijtje hebt kun je je auto gaan bestellen en staat hij binnenkort daadwerkelijk voor de deur te pronken, waar je altijd al van droomde.

Voor meer info : http://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen