Reis Goed
Image default
Auto

Speciaal vervoer voor rolstoelen

Soms is het lastig om van de ene locatie op de andere te komen wanneer je in een rolstoel zit. Of die nu een elektrische rolstoel is of niet. De meeste taxi’s zijn niet groot genoeg of de chauffeurs weten er simpelweg geen raad mee. Dit is erg lastig als je slecht ter been bent of in een rolstoel of scootmobiel zit en bijvoorbeeld naar het ziekenhuis moet voor een behandeling. Gelukkig wordt hier steeds vaker rekening mee gehouden en bestaat hier speciaal vervoer voor.

Veiligheid voorop bij Taxi Rotterdam

Speciaal voor mensen die met een rollator lopen, in een rolstoel zitten of zich met een scootmobiel bewegen zijn er taxibusjes in omloop die uitgerust zijn met de juiste middelen voor een prettig en comfortabel ritje. Zo kunnen ze bijvoorbeeld een elektrische lift hebben en een verlaagde instap. Ook hebben de taxibussen vaak een vastzetsysteem voor je rolstoel, zodat je stabiel en veilig naar je plaats van bestemming gebracht kan worden. Om er zeker van te zijn dat je op tijd op locatie aankomt is het vaak noodzakelijk dat je 24 uur van tevoren vast de taxi regelt. Dit kan telefonisch, maar tegenwoordig ook heel gemakkelijk online. Een ander voordeel van vroegtijdig een taxi reserveren is dat je daar op de dag zelf niet meer over na hoeft te denken.

Kundige chauffeurs

Veel zorginstellingen maken gebruik van taxi’s die uitgerust zijn voor mensen met een fysieke beperking. Als een patiënt bijvoorbeeld naar een bezoek moet brengen aan een medisch specialist. Maar ook hebben sommige zorginstellingen uitjes met hun patiënten en de voornaamste zorg van de begeleiders is hun veiligheid. Bij Zorgtaxi Rotterdam weet je zeker dat overal rekening mee gehouden wordt. Met kunde wordt iedereen de taxi in begeleid en keurig vastgezet in het busje. uiteraard ook ruimte voor de eventuele begeleiders.

Voor meer info : http://goedkopetaxirotterdam.nl/