Reis Goed
Image default
Vakantie

Less is more: ontdek het genoegen van een tiny house

De kans is groot dat je al eens iets hebt gehoord, gezien of gelezen over tiny houses. De tiny house movement is een van oorsprong Amerikaanse beweging. Er zijn mensen die voor een tiny house kiezen omdat ze goedkoper zijn, maar de meeste mensen die een tiny house (willen) bewonen zijn wat idealistischer. Sommige tiny housers willen een klein huisje omdat dit hun leven simpel houdt, anderen willen hun leven duurzamer inrichten. Maar vooral het gevoel van vrijheid komt veel naar boven.

Een puur leven

Een tiny house betekent meer dan alleen een “klein huisje”. In een tiny house leef je een leven dat puur en eenvoudig is. Met een tiny house neem je afstand van de hectiek, en vind je de rust en ruimte om jezelf te kunnen zijn. De meeste tiny houses staan aan de rand van de steden of in de natuur. Nog een reden waarom tiny houses steeds meer fans krijgen.

Probeer een tiny house in Nederland

Wil jij ook een keer ervaren hoe het is om in een tiny house te leven, maar is het nog een stap te ver voor je om er gelijk een te kopen? Misschien ben je gehecht aan je huis, maar toch nieuwsgierig. Dan hebben wij goed nieuws voor je! Bij Glampings.nl kun je namelijk heel eenvoudig een tiny house huren. Voor een weekend, midweek of zelfs voor een paar weken. Heel eenvoudig, zonder gedoe. Zoek jouw favoriete tiny house uit en boek hem direct.

Binnenkort zit jij misschien met je dierbaren lekker in de natuur te ontspannen en te genieten. Misschien is dit zelfs het begin van een nieuwe leefstijl voor je. Een leven met minder drukte en gedoe en meer ontspanning en tijd voor elkaar.

Kijk op Glampings.nl voor onze selectie van de beste tiny houses op de mooiste plekken in Nederland, België en Duitsland.

Voor meer info : https://glampings.nl/tiny-houses