Reis Goed
Image default
Toerisme

De functie van hondenrekken in jouw auto

Met je hond leuke uitstapjes maken en hem zonder enig probleem kunnen meenemen in de auto of je gerief op een volkomen veilige manier kunnen vervoeren; het gaat allemaal zoveel makkelijker na het installeren van een hondenrek. Een kleine kost die je heel wat voordelen biedt. Lees snel verder.

 

Je trouwe viervoeter meenemen in alle comfort en veiligheid

Soms uit noodzaak, soms om samen leuke dingen te gaan doen; het meenemen van je hond in de auto moet steeds in de best mogelijke omstandigheden kunnen gebeuren. Door het installeren van een hondenrek, heeft je trouwe viervoeter zijn eigen plekje in de auto en dat voelt natuurlijk vertrouwd aan. Het zal hem rustig houden gedurende de hele rit en omdat hij jullie altijd kan horen en zien, maakt hij zich ook geen zorgen en geniet hij in alle comfort. Ook voor de andere passagiers en voor de bestuurder blijft het lekker rustig, omdat de hond niet doorheen de hele auto kan om zo de aandacht af te leiden van de weg en het verkeer. 

 

Optimale bescherming voor alle inzittenden

Niet alleen om je hond mee te nemen, ook voor het vervoeren van gerief draagt een hondenrek bij aan de veiligheid van de bestuurder en de passagiers. In bochten, als er bruusk geremd moet worden of in geval van een botsing, blijft alle gerief netjes op zijn plaats en kan het niet doorheen de auto geslingerd worden. Weggeslingerde voorwerpen kunnen heel wat schade aanrichten aan de auto of kunnen voor ernstige verwondingen zorgen bij de inzittenden en dat wil je natuurlijk liever op elk moment vermijden.

 

Zo geplaatst, zo terug weggehaald

Als je nog niet eerder aan de mogelijkheid van een hondenrek voor jouw auto dacht, omdat je er van uitging dat het monteren en demonteren telkens weer een heel gedoe is dat de nodige tijd in beslag neemt, mag je dat idee alvast snel opbergen. In amper een kwartiertje heb je het hondenrek met standaard gereedschap van bij je thuis gemonteerd en je haalt het er in enkele seconden ook weer uit. Makkelijk in gebruik, dat kun je hier wel met zekerheid zeggen.

 

Een perfecte fit voor iedere auto

Het makkelijke aan de speciaal ontworpen hondenrekken is dat je ze voor iedere auto kunt vinden. Dit geeft je het voordeel dat je er steeds eentje kunt vinden die precies de juiste afmetingen heeft, wat het monteren makkelijker maakt en wat ervoor zorgt dat het hondenrek niet ergens onderweg los komt te zitten. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een hondenrek voor Skoda dan kun je er eentje op de kop tikken voor ieder beschikbaar model auto en dit is zo voor alle automerken.

 

Met een hondenrek in de auto zorg je voor de veiligheid en het comfort van iedereen

Of het nu gaat om jezelf en je passagiers of om je hond, een hondenrek auto kopen is altijd een goed idee. Het zorgt voor rustige autoritten, die in alle comfort en in alle veiligheid kunnen verlopen.