Reis Goed
Image default
Vakantie

Rome ontdekken

Wil jij Rome gaan ontdekken? De prachtige bezienswaardigheden bezoeken, eten in heerlijke restauranten en genieten in 1 van de vele parken? Dan is een Citytrip naar Rome een echte aanrader. Voordat je vertrekt naar Rome is het belangrijk goed te plannen welke bezienswaardigheden je allemaal wilt ontdekken in Rome. Ook is het aangeraden vliegtickets en hotels te vergelijken voordat je boekt, dit kan je veel geld besparen.

Wat valt er te ontdekken in Rome?

Van de vele bezienswaardigheden in Rome zijn er een paar die je echt niet mag missen! Zo is er het Pantheon, een kerk met een zeer indrukwekkende lichtinval. Pure magie te noemen! Tijdens Pinksteren is hier een speciaal evenement, waar rozenblaadjes naar beneden dwarrelen vanaf het dak, indrukwekkend!

Naast het Pantheon mag je het Colosseum zeker niet missen, lang geleden in de Romeinse tijden werden hier groten gladiatoren gevechten gehouden. Het activeert de (horror) fantasie van elke bezoeker, het is gruwelijk wat er is gebeurd, maar ook zeer interessant om meer over te weten te komen, naast dat is het Colosseum ook geweldig om een keer te bekijken.

Naast het Colosseum gaan veel mensen naar Vacticaan stad, de stad waar de paus woont en overigens het kleinste land in de wereld met maar 451 inwoners. Veel bijzondere dingen zijn er te vinden in het kleinste landje in de wereld.

Voor meer info :