Reis Goed
Image default
Auto

Betaalbare autobanden

Kwalitatieve autobanden

Een tijdje geleden ontdekte ik dat mijn autobanden hoognodig aan vervanging toe waren. Ik reed op de weg en plotseling moest ik hard remmen, ik merkte dat ik nog een heel eind doorgleed en al snel vermoedde ik dat mijn autobanden wel eens geheel zonder profiel konden zijn. Dit bleek volledig te kloppen en ik besloot dan ook meteen om nieuwe autobanden aan te schaffen. Nou ben ik zelf bepaald geen kenner wanneer het gaat om autobanden en dus heb ik zo hier en daar eens even rondgevraagd of iemand ook een goed adresje wist voor autobanden. Een vriend van mij kwam toen met Bandendeal.nl aanzetten en hij vertelde mij vol enthousiasme dat hij hier ook ooit het een en ander had besteld en dat dit hem uitermate goed was bevallen. Dit klonk zo goed dat ik meteen naar huis ben gegaan om achter de computer te kruipen. Ik ben iemand die graag waar voor zijn geld wil hebben en omdat ik veel vertrouwen heb ik die vriend die mij deze tip gaf was ik dan ook erg benieuwd naar deze website. Ik zocht banden voor mijn Toyota en ik wist niet helemaal zeker of dit type band nog wel te bestellen was aangezien mijn auto al een paar jaar oud is. Het was dan ook wel even spannend toen ik de maten intypte en ik even moest wachten op de resultaten. Tot mijn grote blijdschap merkte ik dat het geen enkel probleem was om gehoor te geven aan mijn wensen en dat ik zelfs kon kiezen uit meerdere varianten! Dit ging werkelijk waar al mijn verwachtingen te boven en ik was dan ook als een kind zo blij. Ik heb meteen diezelfde vriend opgebeld om hem te vertellen hoe dankbaar ik hem was voor deze goede tip. In het onderstaande zal ik vertellen hoe dit avontuur verder verliep.

Betaalbare autobanden

Vorig jaar was er een reorganisatie bij ons op het werk en toen heeft mijn baas besloten dat de functie die ik altijd vervulde wel opgeheven kon worden. U zult begrijpen dat dit een enorme invloed had op mij en op mijn leven. Ik had ineens geen werk meer en daarbij dus ook minder of geen inkomen meer. Toen ik op zoek ging naar nieuwe autobanden vond ik het dus belangrijk dat ik niet meer geld zou betalen dan nodig was. Autobanden zijn dan wel cruciaal voor je auto maar het is niet zo dat ik er dan dus ook maar heel erg veel voor wil neertellen. Nee, ik was doelgericht op zoek naar kwalitatieve autobanden tegen een schappelijke prijs. Dat was precies wat ze me bij Bandendeal aanboden en waar ik precies datgene vond waar ik zo naar op zoek was geweest. Soms moet je ook eens een beetje geluk in je leven hebben en ik kan wel stellen dat dat bij mij die dag het geval was. Ik vond de autobanden die ik graag wilde, en die ik nodig had en hoefde daar niet heel veel voor te betalen. Dit was dus erg fijn, autobanden willen doorgaans nog wel eens duur uitvallen en daarom vreesde ik dan ook dat het kopen van autobanden wel eens een rib uit mijn lijf zou kunnen worden maar dat was geheel niet het geval. Aan het eind van de rit, om maar eens even met een passende metafoor te spreken, hield ik zelfs nog geld van mijn budget over en kon ik ook nog nieuwe ruitenwissers aanschaffen. Ook die had mijn auto wel nodig en nadat ik deze vakkundig had laten vervangen kan ik wel stellen dat mijn bolide weer jaren mee zal kunnen gaan.

Goede service

Ik vind het altijd erg belangrijk dat wanneer ik iets wil weten, in dit geval ging het dus over autobanden, dat een bedrijf mij dan ook van de nodige informatie kan voorzien. Bij Bandendeal kan ik niet anders zeggen dan dat dit geheel het geval was. Soms hoor je firma’s wel eens de slogan hanteren dat bij hen de klant koning is maar in praktijk komt daar maar weinig van terecht. Bij dit bedrijf is dit geheel niet het geval. Zodra ik mijn wensen en verlangens kenbaar maakte stond een heel team van adviseurs klaar om mij te helpen om de juiste autobanden te kiezen. Dat is iets waar ik mij als klant erg welkom door voelde en ik merkte ook dat dit bedrijf niet alleen uit was / is op het maken van winst. Daar heb ik toch zo’n hekel aan! Natuurlijk, ik weet dat het hier om autobanden gaat en die koop je niet omdat je daar zo’n fan van bent maar omdat je ze nou eenmaal nodig hebt, maar dit betekent niet dat je er geen goede service bij hoeft te leveren. Kortom, ik kan dus kort zijn en stellen dat ik:

 

  • uitermate tevreden ben met de wijze waarop ik door Bandendeal geholpen ben, ik voelde mij werkelijk als een koning behandeld
  • ik tegenwoordig in het bezit ben van een viertal hoogwaardige autobanden
  • ik iedereen dit adres aan kan raden wanneer u ook op zoek bent naar autobanden

 

Het fijne is dat wanneer u vragen heeft omtrent het product waar u naar op zoek bent dat u dan altijd contact op kunt nemen met de mensen van deze onderneming. Ik heb ondervonden dat dit een hoop tijd scheelt en dat u een goede keuze maakt. Kortom, een perfect bedrijf! Daarom kan ik iedereen van harte aanraden met dit bedrijf zaken te doen. U zult er geen seconde spijt van krijgen, dat garandeer ik u!

Voor meer info : http://bandendeal.nl/